Føler du dig stresset og presset?

Føler du dig stresset og presset?

Vil du lære, hvordan du finder ind til din naturlige mentale trivsel og styrke?  – og tilbage til dit overskud og velvære? 

Du er meget velkommen til at booke en samtale med mig for at høre mere…

Jeg ved det fra mit eget liv. For jeg har prøvet det selv:

Det er muligt for alle (også for dig) at få det godt – også midt i en usikker tid med corona og krig. I denne tid oplever vi mange forandringer. De kan opleves som et pres. Men der er også masser af potentiale i de forandringer, hvis det er det, vi kigger efter. Livet kan tage en ny drejning, hvor vi bliver stærkere og klogere af forandringerne.

Det er det, transformerende samtaler handler om. At der altid er mulighed for at have det godt i nu’et. Og at vi godt kan klare det, der sker – uanset hvad. At vi har vores indre sundhed og mentale styrke at falde tilbage på – uanset hvad der sker omkring os. Livet kan være overvældende, men når tankerne falder til ro følger klarheden og velværet. Det kan jeg hjælpe dig med at finde tilbage til, igen og igen.

Jeg er uddannet vejleder i mental sundhed og har været med til at skrive både ‘Livet har dig’ og ‘Dit selvhelbredende sind’, der bygger på 3P/indefra ud-forståelsen. Som er en meget effektiv og ofte hurtigt virkende tilgang til at opnå indre ro og stressfrihed.

Jeg holder samtaler i Sorø og videosamtaler via fx Zoom. Det er lige så effektivt at mødes online, og det er mere fleksibelt, for jeg kan møde dig der, hvor du er – og når du har tid. Du kan bestille tid via sms på 31210352.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få en gratis e-bog om de tre psykologiske grundprincipper – her.

About the Author