Det er meget forskelligt, hvad man opnår af helt konkrete forandringer i sit liv, når man deltager i et forløb eller kursus hos mig. Men fælles for dem der har deltaget er, at de oplever en større og større frihed i livet: Fordi man pludselig indser, at det eneste der virkelig kan stå i vejen for, at man kan opnå de forandringer, man ønsker i sit liv, er ens egne tanker om, hvad man kan og ikke kan. Hvem man er og ikke er, hvad der er muligt og ikke muligt osv.

Denne forandring er noget, der sker helt af sig selv, når man forstår, hvad tanker virkelig er, og hvordan ens sind virkelig fungerer. Så det sker uden hårdt arbejde og teknikker. Bare stille og roligt dukker forandringerne op som indsigter – eller som (begrænsende) tanker der bare falder væk, uden at man lægger mærke til det. For de er der jo ikke mere.

Og pludselig en dag holder man måske en tale og opdager, at det er en helt anden oplevelse, end man plejer at have i den situation:

“Jeg fyldte 40 i lørdags og holdt fest for 54 mennesker. Og holdt tale. Og det er første gang i mit liv, at jeg har stået foran en forsamling uden at være nervøs! Jeg sagde til mig selv: “Det er bare tanker” – og så snakkede jeg! Roligt og uden at læse op af det papir, jeg havde i hånden. Og fik masser af ros for talen bagefter. Det var virkelig fedt! Så KÆMPE TAK til dig fordi du har præsenteret mig for 3P. Det har virkelig gjort en forskel for mig – og det vil jeg gerne have også skal ske for andre.”

Bente, 40 år.

Hun har haft en dobbelt-coaching session hos mig.

Eller man oplever pludselig en ro, man ikke troede mulig:

“Jeg fik en forståelse af, hvad det egentlig var jeg gjorde, og jeg fik en dybere forståelse af, hvad jeg godt kunne lide ved at meditere, og hvad det var jeg fik ud af det. Det var bare et skridt længere ned ad stigen. Til en dybere forståelse af mit sind. Og af hvad der giver mig ro.

Så nu kan jeg finde ro alle steder. Det er ikke noget, jeg skal gøre – det er bare en viden, som gør det lettere at slippe stressede eller bekymrede tanker og følelser.”

Annette, 34 år.

Hun deltog i et weekendkursus for tre år siden. Og det hun lærte har bidt sig fast og bliver ved med at give hende nye, hjælpsomme indsigter.

Eller man får boostet sin kreativitet, agilitet og sin evne til at skabe innovative løsninger….

For mig har det blandt andet givet mig evnen til eksponentiel tænkning, hvilket er et værdifuldt værktøj, som jeg kan tage i brug til ideudvikling og kreativitet. Det er ikke en teknik. Det er mentalt overskud. Det er evnen til eksponentielt at få helt nye idéer – jomfruelige idéer som jeg aldrig har tænkt før.

Tomas, 45 år, iværksætter og arkitekt.

Det siger andre om mig som coach:

Kære Mette, tusind tak for vores snakke! Efter vores sidste snak, følte jeg virkelig at ‘Livet Har Mig’. Jeg er vild med vores skønne energi sammen og din meget nærværende tilstedeværelse. Det er en fornøjelse at snakke med dig. Du både lytter og deler dine egne erfaringer. Jeg glæder mig til mange flere snakke med dig!

Kh Mia, 31 år.

“Mette er en god lytter. Hun er der for mig. Jeg kan regne med hende – og hun er en god guide på min rejse i livet.”

Naja, 37 år.

“Kære Mette. Inden jeg tjekker helt ud på sommerferie, vil jeg sige dig tak for de gode samtaler, vi har haft. Det, du sagde til mig, har hjulpet så meget.”

Katja, 40 år.

“Mette er indbegrebet af nærvær og integritet. Hun hjælper mig altid med at indse, hvor jeg gør tingene unødvendigt komplicerede for mig selv, og hun har en blid og behagelig facon, der samtidig er effektiv og fører til konkrete og brugbare resultater.”

Sandra, 42 år.

Det siger andre om mig, som oplægsholder:

“Tusind tak for i går. Du fik topkarakter fra næsten alle på
evalueringsskemaet – og det undrer os ikke. Du var nærværende og
interessant, så det var super godt.”
 – Om mit oplæg om stress med titlen: ‘Yoga for sjælen – bliv mentalt smidig – find tilbage til din naturlige balance og resiliens – igen og igen’ for Tid & Balance, januar 2019.

“Jeg har set videoen fra dit foredrag om yoga for sjælen hos ‘Tid & Balance.’ Og jeg var i ret godt humør efter, at jeg havde set den. Det gav bare så god mening bl.a. det med tanketog. SÅ: Tak for et interessant foredrag”
– abonnent på Tid & Balance.

Jeg har netop holdt et kort oplæg om bl.a. omsorg, rehabilitering og relationel velfærd i en stor kommune. Og jeg fik denne feedback fra deltagerne, uafhængigt af hinanden:

‘Der var en helt særlig energi i rummet, mens du talte.”

“Det var virkelig godt!’

Her er lektørudtalelsen fra Dansk Biblioteks Center – den giver et dejligt skulderklap til vores nye bog “Livet har dig” – som jeg har leveret et bidrag til:

“En velskrevet bog som byder på indsigt samt personlige dyrekøbte erfaringer. De positive forandringshistorier bidrager med forskellige vinkler og fungerer fint. Fælles for de nye personlige livserfaringer er, at de alle vil markere det nye paradigme: at medfødt sundhed er det, den enkelte har at falde tilbage på”. “Til bibliotekaren: anskaffelse anbefales”.