SAMTALER MED DIG…

 

Vil du gerne leve et liv uden stress og med masser af velvære?
Er dit liv stresset, tungt, bekymret, hårdt og trist? Føler du dig sårbar og skrøbelig? Føler du dig tit overvældet og drænet for energi? Vil du gerne forvandle dit liv til et liv med masser af overskud, hverdagsmagi, nærvær, flow og passion? Så er jeg klar til at guide dig. Jeg tilbyder transformerende samtaler og skræddersyede mentorforløb, workshops, talks og retreats om fx stress, familieliv (Jeg er gift og mor til fire) og om arbejdsliv, karriere, innovation og high performance.
 
 
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Jeg kan hjælpe dig med at slippe stress og bekymringer – og til at transformere dit liv til et afslappet liv fri af stress og bekymringer og fyldt med ro, glæde, nærvær. Alt det du altid har drømt om. Og når først du har sluppet stress og bekymringer – så er vejen banet for, at du kan leve dine drømme ud – og opleve et liv, der er meget bedre end det, du kunne have forestillet dig.
 
 
Samtalerne er for dig, der…
Har en uvane/afhængighed du gerne vil slippe – og opnå en vedvarende forandring
Har lyst til at blive modstandsdygtig over for stress – og finde tilbage til din naturlige resiliens
Vil sætte din kreativitet fri – og lære at high performe uden anstrengelse
Vil have et mere roligt og ubekymret familieliv – med mere nærvær og nydelse
Gøre mere af det du elsker – og begynde at leve drømme ud. Eller hvad der ligger dig på sinde?
 
Ligegyldigt hvad, så er det altid en hjælp at forstå hvilken STOR rolle, tankerne spiller i vores liv. Og når vi gør det – så sker der fantastiske ting i vores liv. Jeg selv har oplevet, hvordan vaner, mønstre, stress og konflikter slipper lettere, end jeg nogensinde havde troet muligt – og det skaber energi og overskud og frihed til at LEVE livet – med mere nærvær og nydelse.
 

Hvordan foregår samtalerne?

Samtaler med mig foregår enten via Skype/Zoom/Messenger eller live efter aftale i Sorø, Roskilde eller København. Det er også muligt at vælge ‘walk and talk’ i naturen. Samtalerne foregår i forløb, for at du har mulighed for at opnå en varig forandring – så glæden, nærværet og klarheden kan forplante sig til alle områder af dit liv.

Kontakt mig endelig, så finder vi ud af, hvad der passer bedst til dig. Du kan kontakte mig på mettebrinkdk@gmail.com eller på 31210352 
 
 

Om samtaleforløbene

Et samtaleforløb med mig tager altid afsæt i, hvad du ønsker at arbejde med. Vi taler ikke om dine problemer eller udfordringer – ikke ret meget i hvert fald. I stedet lærer jeg dig en enkel og transformerende forståelse, som gør det let at give slip på det, der står i vejen for, at du kan leve det liv, du drømmer om.

Det eneste, du skal er, at møde op med åbenhed over for at høre noget nyt. Vi taler ikke om din fortid eller dine problemer. Men mere om, hvordan dit psykologiske design virker – og hvordan det påvirker hele dit liv. Og når du virkelig forstår dit mentale design – og det tager ofte nogle gange, før man har fået forståelsen helt ind i kroppen. Så vil du opleve, at dit liv bliver meget mere afslappet og fyldt med ro og energi. Og mange kniber sig i armen over, hvor enkelt det er. ‘Var det bare det?’ Det var noget af det, jeg selv tænkte – da jeg første gang hørte det.

Dette er ikke traditionel coaching. Og det er ikke terapi. Det er en enkel psykologisk forståelse. Og det er en samtale, som har potentialet til at transformere og forvandle hvert område af dit liv til det bedre. Det er det, der er så magisk. For jeg minder dig bare om, hvem du er – og hvordan du egentlig fungerer – og altid har gjort det.

 

Fortrolighed/Tavshedspligt

Fortrolighed er et nøgleord i forhold til tilliden mellem dig og mig, klient og coach, og jeg har som coach & mental sundhedsvejleder tavshedspligt.
 
GPDR
 
Jeg behandler dine oplysninger fortroligt, og jeg tager ikke notater fra vores samtaler. Og: Så snart vores samarbejde ophører, sletter jeg vores digitale korrespondence (mails og sms’er).