PRISER:

Voksne:

Første samtale a’ 90 minutter koster 950 kr.

Derefter koster samtalerne a’ 60 minutters varighed 700 kr.

Intro-forløb: 2 samtaler: 1500 kr.

(Her får du en grundlæggende introduktion til forståelsen af de tre psykologiske grundprincipper. De fleste opnår stor effekt, varig forandring, dybe indsigter og fornyet trivsel, energi, kreativitet, robusthed og velvære med dette korte boostende forløb).

Intro-forløb (udvidet):

3 samtaler: 2000 kr.

(Et udvidet intro-forløb: Her får du en grundlæggende introduktion til forståelsen af de tre psykologiske grundprincipper. I løbet af de tre samtaler opnår mange en stor effekt, dybe indsigter, fornyet trivsel, energi, kreativitet, robusthed og velvære og det første skridt på vejen mod en lidt dybere forståelse af og indsigt i hvordan dit mentale design virker).

Når du har været på et af mine forløb koster samtalerne a’ 60 minutters varighed 700 kr. pr. gang. Og det er muligt at købe et forløb/klippekort.

Børne-trivsels-samtaler:

Første samtale a’ 90 minutter koster 950 kr.

Derefter koster samtalerne a’ 60 minutters varighed 700 kr.

Intro-forløb:

5 samtaler: 4000 kr.

Dette er et samtaleforløb med dit barn – og dig/jer som forældre.

Forløbet styrker hele familien – og altså ikke bare barnet. Forløbet skaber en varig forandring og forbedring af trivslen. Forløbet består af tre børne-samtaler og to forældresamtaler inkl. inspirations/undervisningsmateriale til barn og forældre.

Forløbet består af en indledende samtale a’ 90 minutter med barnet og to opfølgende samtaler a 60 min. Desuden får du/I to forældresamtaler (den første på 90 min og den næste på 60 min.), hvor du/I som mor/far lærer, hvordan du/I kan støtte dit/jers barn bedst på vejen mod fornyet trivsel.

Trivselsboost (udvidet): 6 samtaler (den ekstra samtale bruges enten til forældre eller barnet efter behov): 4500 kr.

Jeg sammensætter også gerne individuelle forløb – ud fra dine/jeres behov. Og det er muligt at betale i rater.

Unge-samtaler:

Første samtale a 90 minutter koster 950 kr.
Derefter koster samtalerne a’ 60 minutters varighed 700 kr.

Intro-forløb for unge:

2 samtaler: 1500 kr.

( Her får du en grundlæggende introduktion til forståelsen af de tre psykologiske grundprincipper, og mange opnår stor effekt og fornyet trivsel med dette korte forløb).

3 samtaler til 2000 kr.

(Et udvidet intro-forløb, hvor du får en grundlæggende introduktion til forståelsen af de tre psykologiske grundprincipper, i løbet af de tre samtaler opnår mange en stor effekt, fornyet trivsel og velvære og en lidt dybere forståelse af og indsigt i hvordan dit mentale design virker).

Derefter koster samtalerne a’ 60 minutters varighed 700 kr. Og det er muligt at købe et forløb/klippekort.

NB!

Når det gælder samtaler med børn (og unge – indtil en vis alder) er det vigtigt, at du som forældre også lærer hvordan du støtter dit barn bedst. Derfor er det vigtigt, at du som forælder også kender til 3p-forståelsen/de tre psykologiske grundprincipper bag mental trivsel, så du/I kan støtte dit/jeres barn/unge bedst muligt på vejen mod at få det rigtigt godt.

Talks og workshops

Ring for pris på 31210352