TEENAGERS/STUDERENDE

Jeg tilbyder coaching af unge med gode resultater:

Slip din eksamensangst – og find din naturlige evne til at high performe til eksamen

Lær, hvordan du giver dig selv de bedste betingelser for få en god eksamensoplevelse. Og du lærer, hvad der står i vejen for, at du lærer optimalt og kan præstere i top til eksamen. Og du lærer, hvad der sker, når ‘klappen går ned’ og hvordan du kan undgå det – eller hvordan du kommer videre, når det sker. Og vender det til en god eksamensoplevelse. Du lærer, hvordan du kan finde balancen, roen og overskuddet til eksamen – og få adgang til de mest innovative løsninger, klare svar og kreative ideer ved det grønne bord.

Det gik op for mig, at det i nogle situationer er bedre ikke at sidde og prøve at huske, men bare stole på, at det kommer frem, når jeg slapper af i mine tanker.” – Udtalelse fra en studerende.

Få ro på, overskud og mere selvtillid – find din naturlige robusthed

I løbet af få samtaler lærer du principperne bag naturlig resiliens og robusthed. Du får en indre gps at styre efter, en ledestjerne, et kompas, som gør livet som ung meget mere enkelt. Og du vil opleve at mange af dine bekymringer stille og roligt falder væk og at du får mere selvtillid og grundglæde. Mange oplever det simpelthen som et boost af ny energi og følelsen af, at livet ligger åbent, foran dem – fuldt af muligheder, drømme, eventyr og potentiale.

Min datter er nu en rolig, glad og tryg ung, som stortrives, og som er god til at mærke efter, hvad hun har lyst til.

– mor til ung, 16 år.

Det er meget enkelt for unge at lære principperne  Der skal ikke ret mange samtaler til, som regel. Og jeg har fx gode erfaringer med at undervise unge i 8./ 9. klasse, HF og gymnasiet i denne enkle forståelse af, hvor vores mentale ro og styrke – og naturlige evne til at high performe i skolen kommer fra.

Copyright – Mette Brink