Jeg holder også talks og workshops – alene eller sammen med en af mine dygtige samarbejdspartnere.

Jeg er strategisk kommunikationsrådgiver og har arbejdet i flere større organisationer med bl.a. intern kommunikation. Denne faglighed kombinerer jeg med min ekspertviden i:

Hvordan man skaber mental trivsel, resiliens og agil kapacitet – og i hvordan man forebygger stress på arbejdspladser.

Og i:

Hvordan man skaber en high performance kultur baseret på tillid og trivsel.

Og sidst:

Hvordan man skaber bæredygtige og varige adfærdsændringer med ringene i vandet effekt.

Som kommunikationsrådgiver ved jeg, at det ikke er nok at sige, hvad folk skal gøre – hvis man ønsker at skabe vedvarende forandringer. Denne udfordring løser man i de fleste organisationer med interne kampagner, adfærdsdesign og nudging. Problemet er at der ofte sker det, at så snart kampagnen er overstået, så falder organisationen tilbage i gamle handlemåder og mønstre.

Men hvad nu, hvis der er en anden mulighed? En indsigtsbaseret vej, hvor organisationen bliver mere agil? Hvor medarbejderne ændrer sig og begynder at lytte, handle anderledes – og ændre adfærd og skabe bedre resultater helt uden anstrengelse? Hvis de fine strategier og interne forandringskampagner, nudges og budskaber skal virke på den lange bane og skabe en vedvarende effekt – så skal medarbejdere og ledere motiveres indefra – og de skal tænke på en anden måde for at skabe nye resultater og handle på nye måder – og den forandringsproces kan jeg facilitere.

Relationel velfærd, trivsel og livskvalitet i omsorgsarbejdet

Jeg har arbejdet med relationel velfærd både i teori og i praksis. Og alt tyder på, at det betaler sig at gøre sig umage med relationerne – og at det ikke bare har en dokumenteret helbredende effekt – og skaber en forbedret kvalitet i omsorgsarbejdet – og dermed bedre livskvalitet for borgerne. Det skaber også bedre resultater på bundlinjen. Det er meningsfyldt og sjovt at gå på arbejde som omsorgsarbejder når nærvær, trivsel, livskvalitet, glimt i øjnene, gnist i sjælen og stjernestunder er det, man styrer efter.

Kommunikation: Find din naturlige gennemslagskraft og karisma

Som kommunikationsrådgiver og taleskriver for topledere har jeg altid opsøgt de nyeste og hotteste kurser i medietræning, retorik, performance træning. Men det var først, da jeg stødte på 3P/insideout-forståelsen, at det hele faldt i hak: Jeg oplevede, at jeg virkelig kunne bruge alt det, jeg havde lært og sætte mig selv i spil. 3P/Insideout-forståelsen har vist sig at være gamechangeren og den manglende brik i min rådgiver-værktøjskasse. Det, jeg har ledt efter i min utrættelige søgen efter svar på, hvordan man lærer andre at brænde igennem med autenticitet og karisma. Kontakt mig, hvis du også har lyst til at lære de enkle principper bag at high performe uden præstationsangst. En af mine klienter beskriver sin forandring således:

“Jeg fyldte 40 i lørdags og holdt fest for 54 mennesker. Og holdt tale. Og det er første gang i mit liv, at jeg har stået foran en forsamling uden at være nervøs! Jeg sagde til mig selv: “Det er bare tanker” – og så snakkede jeg! Roligt og uden at læse op af det papir jeg havde i hånden. Og fik masser af ros for talen bagefter. Det var virkelig fedt! Så KÆMPE TAK til dig fordi du har præsenteret mig for 3P. Det har virkelig gjort en forskel for mig – og det vil jeg gerne have også skal ske for andre.”

Kommunikation, gode relationer, tillid og godt samarbejde

Jeg har bl.a. bidraget til bogen ‘Tillidsskabende Ledelse i offentlige organisationer’ – inspiration fra praksis af Lotte Lykkegaard Laursen, Carsten Hornstrup og Malene Laursen – med mit perspektiv på, hvad tillid er og hvad tillid kan gøre i arbejdslivet.

Lær at trives under forandringer

Forandringer er et vilkår og den digitale udvikling stiger eksponentielt. Det sætter os mennesker under pres – jeg kan hjælpe mennesker med at genvinde balancen, overskuddet – og lære jer hvordan I genfinder jeres naturlige, medfødte mentale smidighed.

Vi er nemlig født til at tænke eksponentielt – det er det Einstein taler om, når han siger, at vi ikke kan løse problemer på samme niveau, som de er skabt/tænkt. Vi kan lære at arbejde indsigtsbaseret og skabe de tankemæssige kvantespring, som er det, vi har brug for for at kunne navigere og agere i en disruptet verden.

Det er enkelt: Når vi trives og vores sind er stille og i balance øges vores agile kapacitet, og vi har bedre adgang til vores kreativitet. Vi skaber bedre resultater – også selvom vi præsterer under pres – det er den samme tilgang, som man har i sportsverdenen – men det gælder også på kontoret, når der skal skabes bedre resultater – ikke mindst på bundlinjen. Der stiger og falder vores performance også med vores humør – eller state of mind. For mange af os er det bare usynligt, at vi ikke altid tænker helt klart – og når vi lærer at navigere efter vores klarhed – så bliver det vores gps til at skabe stabile og gode resultater, uanset hvad der sker omkring os, og hvordan vi har det. For vi er jo bare mennesker. Alle sammen. Uanset om vi er CEO’s, konsulenter eller lagerarbejdere. Men når vi er bevidste om, hvordan vores mentale design virker – og hvordan vi opnår et naturligt vinder-mindset – så bliver vi helt naturligt dygtigere – og kommer ubesværet til de gode resultater.

Jeg faciliterer naturlig high performance og trivsel under forandringer.

Yoga for sjælen – opnå mental smidighed helt naturligt

Stressfrihed – opnå mental smidighed og resiliens – helt naturligt

Styrk relationerne – og skab bedre trivsel, samarbejde og arbejdsglæde (for pædagoger og andre der arbejder med mennesker)

Feelgood familieliv – skru op for familielivet og familiefølelsen

Om det frie børneliv og om hvordan man skruer op for trivslen, fantasien, nærværet, glæden og familiefølelsen.